خوش آمدید,
مهمان
|
راهنما
راهنمای استفاده از سایت و تالار گفتگو
کاربران گرامی لطفا قبل از هرگونه فعالیت در سایت، ایجاد حساب کاربری، ارسال تاپیک و پست و ... ابتدا راهنمای سایت را با دقت مطالعه نمونه تا با تمامی امکانات و شیوه استفاده از آنها بخوبی آشنا شوید.
- راهنمای عضویت در سایت
- راهنمای بازیابی نام کاربری
- راهنمای بازیابی کلمه عبور
- راهنمای ویرایش و تنظیم پروفایل
- راهنمای تالارهای انجمن
- راهنمای ایجاد موضوع (تاپیک/Topic) جدید
- راهنمای ویرایش موضوعات و پست ها
- راهنمای درج لینک، تصویر و ویدئو در پست
- راهنمای ارسال و دریافت پیام خصوصی
راهنمای عضویت در سایت
در این قسمت با شیوه عضویت در سایت Mostafa3D آشنا می شوید. عضویت و ایجاد یک حساب کاربری شامل یک فرآیند 3 مرحله ای می باشد که آنرا در ادامه باهم مرور خواهیم کرد.
- پر کردن فرم عضویت در سایت
- فعالسازی حساب کاربری از طریق ایمیل
- ورود به سایت
اما قبل از پر کردن فرم ثبت نام ابتدا باید نکات مهم مربوط به ثبت نام در سایت را به دقت مطالعه نمایید. جهت انجام کامل فرآیند ثبت نام تمامی این نکات می بایست به درستی اجرا شوند.
نکات مهم جهت عضویت در سایت
- برای عضویت در سایت اگر کاربر داخل کشور هستید حتما با IP ایران وارد شوید و پروکسی های سیستم خود را غیرفعال کنید.
- در هنگام عضویت فیلد نام و نام خانوادگی را به فارسی و نام کاربری را به انگلیسی وارد کنید.
- لطفا برای عضویت حتی المقدور از سرویس پست الکترونیکی GMail استفاده کنید و در فیلد ایمیل، جیمیل خود را وارد کنید.
مرحله اول - پر کردن فرم عضویت
اولین قدم برای ثبت نام در سایت پر کردن فرم عضویت می باشد که جهت تکمیل آن بر روی لینک (ایجاد حساب کاربری) کلیک کنید.

این بخش دارای 7 قسمت می باشد که در تصویر مشخص شده.
- در این فیلد نام و نام خانوادگی خود را به فارسی وارد کنید.
- در این فیلد نام کاربری مورد نظر خود را وارد کنید. حتما توجه داشته باشید که نام کاربری شما می بایست یک نام یکتا باشد و در انتخاب آن دقت کنید چرا که تغییر آن امکانپذیر نیست. در صورت امکان آن را به انگلیسی وارد کنید.
- در این فیلم پست الکترونیکی (ایمیل) خود را وارد کنید. همانطور که در بخش نکات مهم مربوط به ثبت نام هم مطالعه نمودید، درصورت امکان برای ثبت نام از پست الکترونیکی Gmail خود استفاده کنید.
- در این فیلد کلمه عبور مورد نظر خود را وارد کنید. حتما توجه داشته باشید که کلمه عبور خود را به خاطر بسپارید و آن را فراموش نکنید.
- در این فیلد جهت تایید صحیح بودن دوباره کلمه عبور انتخابی خود را وارد کنید.
- این بخش که به آن Captcha گفته می شود و برای عبور از این بخش فقط کافیست اعداد و حروف موجود در تصویر را در فیلد آن تایپ کنید.
- پس از پر کردن کامل تمامی فیلدها، اکنون میتوانید بر روی دکمه عضویت کلیک کنید. درصورت عدم وجود خطا در ثبت نام شما به صفحه اصلی سایت منتقل خواهید شد.
مرحله دوم - فعالسازی حساب کاربری
پس از تکمیل فرم ثبت نام ایمیلی جهت تایید و فعالسازی حساب کاربری برای شما ارسال خواهد شد که دارای محتوای زیر می باشد.

- در این بخش یک لینک جهت فعالسازی حساب کاربری شما وجود دارد که روی آن کلیک کنید
- در این بخش اطلاعات حساب کاربری شامل نام کاربری و رمز عبور درج شده که پس از کلیک بر روی لینک بالا و فعالسازی حساب، جهت ورود به سایت می توانید از آنها استفاده کنید.
مرحله سوم - ورود به سایت
پس از تکمیل کامل دو مرحله قبل، اکنون میتوانید وارد حساب کاربری خود شوید. برای اینکار می توانید از 3 بخش اقدام کنید.

- بخش اول کادری در بالای وبسایت که در تمامی صفحات قابل مشاهده می باشد.
- بخش دوم در بالا تالار گفتگو که در تصویر قابل مشاهده می باشد.
- بخش سوم در صفحه مخصوص ورود به سایت نیز امکان login میسر می باشد که برای ورود به این صفحه می توانید از این لینک استفاده کنید.
راهنمای بازیابی نام کاربری
درصورتی که قبلا در سایت ثبت نام کرده اید ولی نام کاربری (Username) خود را فراموش کردید میتوانید بسادگی آن را بازیابی کنید. برای اینکار لازم است به ایمیلی که با آن عملیات ثبت نام در سایت را انجام داده اید دسترسی داشته باشید.
برای بازیابی نام کاربری ابتدا بر روی لینک "نام کاربری خود را فراموش کرده اید؟" کلیک کنید

سپس در صفحه بعدی نشانی ایمیل خود که در هنگام ثبت نام از آن استفاده کرده اید را وارد کنید. همچنین فیلد Captcha را نیز بدرستی پر کنید و بر روی دکمه ارسال کلیک کنید.

بلافاصله ایمیلی برای شما ارسال خواهد شد که حاوی نام کاربری شماست. در ایمیل نام کاربری که هنگام ثبت نام از آن استفاده کرده اید نمایش داده خواهد شد.

پس از یادآوری نام کاربری میتوانید در سایت Login کنید.
راهنمای بازیابی کلمه عبور
درصورتی که قبلا در سایت ثبت نام کرده اید ولی کلمه عبور (Password) خود را فراموش کردید میتوانید بسادگی آن را بازیابی کنید. برای اینکار لازم است به ایمیلی که با آن عملیات ثبت نام در سایت را انجام داده اید دسترسی داشته باشید.
برای بازیابی کلمه عبور ابتدا بر روی لینک "کلمه عبور خود را فراموش کرده اید؟" کلیک کنید.

سپس در صفحه بعدی نشانی ایمیل خود که در هنگام ثبت نام از آن استفاده کرده اید را وارد کنید. همچنین فیلد Captcha را نیز بدرستی پر کنید و بر روی دکمه ارسال کلیک کنید.

پس از کلیک بر روی دکمه ارسال به صفحه ای هدایت خواهید شد که از شما نام کاربری و نشانه رمز رو درخواست میکند. همچنین بلافاصله ایمیلی برای شما ارسال خواهد شد که حاوی یک عدد طولانی از نشانه رمز شماست که با کمک آن امکان ساخت یک رمز عبور جدید را خواهید داشت.

عدد کد نشانه رمز خود را کپی کنید و آنرا در فیلد نشانه رمز قرار دهید. همچنین نام کاربری خود را نیز در فیلد اول بنویسید.

درصورت صحیح بودن اطلاعات وارد شده در صفحه بعد میتوانید کلمه عبور جدیدی را برای خود انتخاب کنید.

پس از انجام کامل فرآیند بازیابی کلمه عبور بسادگی میتوانید با Password جدید خود در سایت Login کنید.
راهنمای ویرایش و تنظیم پروفایل
پس از عضویت و ورود به سایت میتوانید نسبت به تکمیل مشخصات پروفایل خود اقدام نمایید. برای اینکار کافیست ابتدا بر روی لینک "پروفایل من در تالار گفتگو" کلیک کنید تا به صفحه اختصاصی خود که بعنوان Profile شما شناخته میشه، وارد شوید.

سپس در این صفحه بصورت کلی میتوانید تمامی مشخصات خود را مشاهده کنید. با کلیک بر روی دکمه ویرایش این امکان برای شما میسر می شود تا نسبت به تغییر مشخصات خود اقدام کنید.

این بخش شامل چهار Tab اصلی در بخش بالا به نام های (حساب کاربری - اطلاعات پروفایل - تصویر آواتار - تنظیمات انجمن) می باشد.

در تب اول یعنی حساب کاربری امکان تغییر و ویرایش نام، ایمیل و کلمه عبور خود را خواهید داشت. فراموش نکنید که حتما در فیلد نام، نام و نام خانوادگی خود را به فارسی وارد کنید.
در تب اطلاعات پروفایل میتوانید جزئیات مشخصات خود همانند متن شخصی، تاریخ تولد، محل سکونت، جنسیت، وبسایت، اکانت های شما در جوامع مجازی مانند فیسبوک، توییتر و ... و همینطور درج امضا برای پروفایل خود را مشخص کنید.

در Tab مربوط به تصویر آواتار این امکان برای شما میسر شده است تا تصویری را برای حساب کاربری خود مشخص کنید.

در تب تنظیمات انجمن هم امکان تنظیم یکسری ویژگی های خاص مثل نوع چینش پست ها و ... برای شما وجود داره که پیشنهاد می شود این بخش بصورت پیشفرض بماند.
چند نکته مهم در رابطه با ویرایش پروفایل :
- در بخش آدرس وبسایت درصورتی که قصد دارید وبسایت / وبلاگ خود را وارد کنید حتما توجه داشته باشید که نشانی وبسایت خود را بصورت کامل با پروتکل http:// درج کنید. ( مثال: http://www.google.com )
- حتما توجه داشته باشید که برای درج اکانت های Social خود نام کاربری خود را بدون نشانی اینترنتی وارد کنید. بعنوان مثال درصورتی که اکانت شما در سایت فیسبوک به اینصورت می باشد http://facebook.com/YourName برای درج اکانت فقط کافیست YourName که نشانی اکانت شما میباشد را در فیلد مقابل وارد کنید.
- حتما قبل از درج امضا قوانین تالار را با دقت مطالعه کنید و دقت کنید که طول و اندازه آن خارج از میزان مشخص شده در قوانین نباشد.
- تقاضا میشود که در بخش آواتار تصویر خود را بعنوان آواتار انتخاب کنید چراکه اینکار در جهت برقراری ارتباط درست در یک جامعه مجازی نقش بسزایی خواهد داشت.
پس از تکمیل ویرایش های مورد نظر و تکمیل پروفایل خود، بر روی دکمه ذخیره کلیک کنید تا تنظمات شما اعمال شود.
راهنمای تالارهای انجمن
درحال بروزرسانی ...
راهنمای ایجاد موضوع (تاپیک/Topic) جدید
شاید اینطور بتوان گفت که در ابتدای اقدام به "ایجاد تاپیک جدید" مهمترین موضوع این باشد که تاپیک تان را در تالار مناسب آن ایجاد کنید. فواید اینکار ابتدا متوجه خود شما و سایر دوستانی است که بعد از ایجاد تاپیک می خواهید به آن دسترسی داشته باشید، ضمن اینکه به تیم مدیریتی سایت نیز کمک شایانی خواهید کرد. ضمناً بهتر است قبل از اینکه تاپیک مورد نظرتان را ایجاد کنید جستجویی در سایت انجام دهید تا در صورت مطرح شدن سئوالی مشابه با آنچه شما در نظر دارید، هم سریعتر به جواب سئوالتان برسید و هم اینکه از ایجاد تاپیک های تکراری جلوگیری نمائید.
ایجاد تاپیک جدید در انجمن
پس از ورود به تالار مورد نظر برروی دکمه "موضوع جدید" کلیک نمائید تا با صفحه زیر روبه رو شوید. باتوجه به اینکه در "راهنمای قسمت 8 - ویرایش متن موضوعات و پست ها" سایر موارد توضیح داده شد، در اینجا صرفا به بیان توضیحی در مورد بخش های 1،2 و3 که در تصویر نیز مشخص شده اند می پردازیم:

بخش 1 : در این کادر بازشو لیست تمام تالارها و زیر مجموعه های آنها گنجانده شده که با انتخاب آن می توانید موضوعتان را در آن تالار درج نمائید. این بدان معناست که اگر شما در تالار "مایا" اقدام به ایجاد تاپیک نمائید ولی (مثلاً) تالار ریل فلو را از این لیست انتخاب کردید، تاپیک شما در تالار ریل فلو قرار می گیرد. پس در انتخاب این قسمت دقت بیشتری به خرج دهید، هر چند تاپیک حاضر به صورت پیشفرض این قسمت قرار خواهد گرفت.
بخش 2 : در این بخش، بسته به نوع و محتوای تاپیک می توانید آیکنی را انتخاب کنید که به دید واضح تری در مورد مشکل یا محتوای تاپیکتان ارائه دهد. مثلاً: اگر می خواهید خبر انتشار نرم افزار مورد علاقه تان را بدهید، "قلب" گزینه خوبی محسوب می شود.
بخش 3 : با برداشتن تیک این قسمت می توانید تعیین کنید که دوست ندارید پست های جدید این تاپیک به ایمیل شما ارسال شود. این قسمت به صورت پیشفرض فعال است. البته پیشنهاد می شود جهت اطلاع از اتفاقات تاپیک این خصیصه را به حالت پیشفرض باقی بگذارید.
راهنمای ویرایش متن موضوعات و پست ها
پس از اقدام جهت ایجاد تاپیک، پاسخ به موضوعی یا ویرایش مطلبی که نوشته اید با صفحه زیر رو برو می شوید که در ادامه و طبق علامت های مشخص شده به تشریح بخش های آن می پردازیم:

بخش A : این قسمت نشانگر عنوان تاپیک یا پست درج شده است.
بخش B: به صورت پیشفرض در جلوی این بخش نام تاپیک قرار می گیرید که شما می توانید آن را بسته به محتوای پستتان تغییر دهید. در صورت تغییر، سعی کنید عنوان متناسبی را انتخاب نمائید.
بخش C: قطعاً مهمترین بخش این صفحه همین گزینه های ایست که در زیر هم آنها را می بینید. طبق اعدادی که در تصویر زیر مشاهده می کنید می توانید به کاربرد آنها پی ببرید:

C-1 : متن انتخاب شده را Bold(برجسته) می کند.
C-2: متن انتخاب شده را کج می کند.
C-3: متن انتخاب شده را زیرخط دار می کند. این گزینه را می توانید برای تأکید بیشتر بر متن مورد نظرتان استفاده کنید.
C-4: بر روی متن انتخابی خط می کشد.
C-5: ساختاری شبیه به "23" را پیاده سازی می کند. البته این مورد برای رشته ها نیز ممکن است. متن اصلی را انتخاب کنید، سپس برروی این گزینه کلیک نمائید و پس از آن عبارتی که می خواهید در پائین قرار بگیرد را تایپ کنید.
C-6: ساختاری شبیه به "23" را پیاده سازی می کند. البته این مورد برای رشته ها نیز ممکن است. متن اصلی را انتخاب کنید، سپس برروی این گزینه کلیک نمائید و پس از آن عبارتی که می خواهید در بالا قرار بگیرد را تایپ کنید.
C-7: با این گزینه می توانید انتخاب اندازه قلم را مشخص کنید. فقط کافیست پس از کلیک بر روی این گزینه برروی مقدار مورد نظرتان کلیک نمائید.
C-8: رنگ متن انتخابی را مشخص می کند.
C-9: با درج یک علامت * در کنار هر سطر(فقط سطر های انتخابی) به نوعی آنها را دسته بندی می کند.
C-10: با درج یک عدد در کنار هر سطر(فقط سطر های انتخابی) به نوعی آنها را مرتب می کند.
C-11: این گزینه نیز برای دسته بندی سطرهای انتخاب شده است، با این تفاوت که تنها برای سطر اول انتخابی علامت * را به کار می برد که این نشان دهنده ی سر شاخه بودن آن سطر می باشد.
C-12: متن انتخابی را چپ چین می کند.
C-13: متن انتخابی را وسط چین می کند.
C-14: متن انتخابی را راست چین می کند.
C-15: از متن انتخابی نقل قول می گیرد.
C-16: این قسمت بستری را برای نوشتن و در نهایت نمایش کدهای شما فراهم می کند. کاربرد آن اغلباً جهت نوشتم کدهای زبان های برنامه نویسی(C, C++, Pyton,…) می باشد.
C-17: جهت ایجاد جدول استفاده می شود. tr نشان دهنده ی سطر جدول و td نیز نمایانگر سلول است.
C-18: متن یا هر چیزی که انتخاب است را مخفی می کند. کاربرد این گزینه زمانی است که شما نمی خواهید کاربر مجبور به مطالعه و پیمایش اطلاعات شما شود. به نوعی این کار از بسط دادن پست جلوگیری کرده و در نهایت پست مورد نظر سریعتر بارگذاری می گردد.س
C-19: اطلاعات این قسمت تنها برای کاربران عضو قابل مشاهده است.
C-20: با استفاده از این گزینه شما قادر به درج عکس در پست تان خواهید شد. پس از کلیک بر روی این گزینه فیلد های "اندازه {اختیاری}" و " آدرس اینترنتی {اجباری}" قابل مشاهده خواهند بود که پس از پر کردن آنها با فشردن دکمه "درج" تصویر شما در پست تان قرار می گیرد.
C-21: با استفاده از این گزینه شما قادر به قرار دادن یک لینک در پست تان خواهید شد. پس از کلیک بر روی این گزینه فیلد های " آدرس اینترنتی {اجباری}" و "متن {اختیاری}"(متن تان لینک حاوی لینک می شود) قابل مشاهده خواهند بود که پس از پر کردن آنها با فشردن دکمه "درج" لینک شما در پست تان قرار می گیرد.
C-22: با استفاده از این گزینه شما قادر به قرار دادن یک ویدئو در پست تان خواهید شد. پس از کلیک بر روی این گزینه فیلد های "اندازه{ اختیاری }"، "عرض{ اختیاری }"، "ارتفاع{ اختیاری }"، "ارائه دهنده{ اجباری }( یکی از گزینه های youtube vimeo و aparat را انتخاب کنید)" و "شناسه{اجباری}"(در نوار آدرس وجود دارد) را مشاهده خواهید کرد که پس از پر کردن آنها با فشردن دکمه "درج" ویدئوی شما در پست تان قرار می گیرد.
C-23: می توانید نقشه ای را به پست تان اضافه کنید.می توانید از Google map استفاده کنید. حتی نوشتن چنین عبارتی " [map]isfahan[/map] نیز کفایت می کند.
C-27: راهنمایی برای کدهای HTML 28 گزینه ی بالاست.
راهنمای درج لینک، آپلود و درج تصویر و ویدئو در پست
راهنمای درج تصویر
جهت درج تصویر در موضوع می بایست از قسمت مشخص شده در تصویر زیر (c-20) اقدام کنید

با کلیک بر روی این قسمت گزینه های زیر نمایش داده می شوندکه در ادامه به توضیح آنها می پردازیم:

اندازه: در این قسمت می توانید اندازه تصویرتان را برحسب پیکسل و در غالب (مثال: 220×220) وارد کنید. لازم به ذکر است که، پر کردن این قسمت الزامی نیست.
آدرس اینترنتی: آدرس تصویرتان (آدرس مستقیم) را در این قسمت وارد نمائید.
درج: تصویر مورد نظر را با تمام تنظیمات انجام شده، در ادیتور درج می نماید. توصیه می شود، جهت مرتب بودن و شکل ظاهری بهترِ تصویرتان، آن را وسط چین نمائید.
راهنمای درج ویدئو
جهت درج ویدئو در موضوع می بایست از قسمت مشخص شده در تصویر زیر (c-22) اقدام کنید.

با کلیک بر روی این قسمت گزینه های زیر نمایش داده می شوندکه در ادامه به توضیح آنها می پردازیم:

اندازه: در این قسمت می توانید اندازه ویدئویتان را برحسب پیکسل و در غالب (مثال: 220×220) وارد کنید. پر کردن این قسمت الزامی نیست.
عرض: عرض ویدئویتان (برحسب پیکسل) را می توانید به دلخواه وارد کنید. پر کردن این قسمت الزامی نیست.
ارتفاع: ارتفاع ویدئویتان (برحسب پیکسل) را می توانید به دلخواه وارد کنید. پر کردن این قسمت الزامی نیست.
ارائه دهنده: منبع ویدئویتان که یکی از سه مورد Aparat, Vimeo یا Youtube میتواند باشد را انتخاب کنید. همانطور که مشخص است، پر کردن این قسمت الزامی است.
شناسه: اگر فرض کنیم لینک ویدئو " http://www.aparat.com/v/4pXb6" باشد، 4pXb6 شناسه آن است.
درج ویدئو: ویدئو مورد نظر را با تمام تنظیمات انجام شده در ادیتور درج می نماید. توصیه می شود، جهت مرتب بودن و شکل ظاهری بهتر ویدئوتان، آن را وسط چین نمائید.
راهنمای درج لینک
جهت درج ویدئو در موضوع می بایست از قسمت مشخص شده در تصویر زیر (c-21) اقدام کنید.

با کلیک بر روی این قسمت گزینه های زیر نمایش داده می شوند. که در ادامه به توضیح آنها می پردازیم:

آدرس اینترنتی: آدرس لینک تان را در این قسمت وارد نمائید.
متن: با وارد کردن عبارتی (مثلا: منبع) می توانید ضمن جلوگیری از شلوغ شدن پست مذکور، متن مورد نظرتان را لینک دار نمائید.
درج لینک: لینک مورد نظر را در ادیتور درج می نماید. توصیه می شود، جهت مرتب بودن و شکل ظاهری بهتر لینک، آن را راست چین نمائید.
راهنمای ارسال و دریافت پیام خصوصی
درحال بروزرسانی ...
پس از مطالعه دقیق راهنما با توجه به قوانین تالار گفتگو میتوانید فعالیت خود را در سایت آغاز نمایید.
ارادتمند
تیم پشتیبانی وبسایت Mostafa3D